FC Twente Nieuws

De cijfers: Toch één onvoldoende na keurig gelijkspel tegen Ajax

De cijfers: Toch één onvoldoende na keurig gelijkspel tegen Ajax

FC Twente heeft de nare smaak van de misstap tegen Fortuna Sittard zondagmiddag weggespoeld door met 1-1 gelijk te spelen tegen regerend landskampioen Ajax. De Tukkers kwamen in de tweede helft ongelukkig op een achterstand waarbij er een negatieve hoofdrol was voor Pröpper. Diezelfde Pröpper scoorde vlak voor tijd de gelijkmaker met een schitterend afstandsschot. Hij werd dan ook de Man of the Match en kreeg van de rapporteur het hoogste cijfer.

"Zijn overgang van Heracles naar FC Twente zorgde voor dezelfde soort ophef als zijn tegenstander aan de andere kant, Steven Berghuis, veroorzaakte met zijn transfer van Feyenoord naar Ajax. Maar nu al kan Robin Pröpper niet meer stuk in Enschede met de terechte bevrijdende gelijkmaker", zo schrijft de rapporteur in het AD.

Ook Unnerstall, Sadílek en Ugalde werden terecht beloond met een 6,5. Er was slechts één speler die een onvoldoende scoorde en dat was Queensy Menig. De reden zal te maken hebben met het feit dat hij egoïstisch is en vergeet anderen te laten scoren.

Cijfers FC Twente

Unnerstall 6,5; Troupee 6, Pröpper 6,5, Oosterwolde 6, Smal 6 (72. Hilgers -); Zerrouki 6, Sadilek 6,5; Ilic 5,5 (66. Bosch -), Vlap 5,5 (65. Cleonise -), Menig 5; Ugalde 6,5 (84. Rots -).

Cijfers Ajax

Stekelenburg 5; Mazraoui 6,5, Timber 6, Martinez 6, Blind 5; Gravenberch 5,5 (65. Rensch -), Álvarez 6; Berghuis 4,5 (65. Antony -), Klaassen 5,5 (89. Danilo -), Tadic 5,5; Haller 6 (84. Neres -).

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties