FC Twente Nieuws

De cijfers: Twee dikke onvoldoendes en drie dikke voldoendes

De cijfers: Twee dikke onvoldoendes en drie dikke voldoendes

FC Twente speelde afgelopen zaterdag voor het eerst weer gelijk sinds 24 augustus 2019. Toen speelde de club door middel van kunst- en vliegwerk met 0-0 gelijk tegen sc Heerenveen. Zaterdag in Den Haag werd het wederom 0-0 en was het Drommel die voor de tweede keer dit seizoen de nul hield.

De doelman ontpopte zich wederom tot de beste man aan de kant van FC Twente en kan de titel Spelers van het Jaar als bijna niet meer ontgaan. Hij kreeg van de rapporteur van het AD een dikke 7. Ook de doelman van ADO Den Haag kreeg een 7, maar de rapporteur vond Drommel meer doorslaggevend.

Drie spelers kregen een onvoldoende waarvan Selahi en Vuckic een stevige. De Albanees en de Sloveen, normaliter de ijzervreters van de ploeg, kregen beide een vier. De derde en laatste onvoldoende ging naar Aitor. De Spanjaard kreeg een 5.

[google]

Cijfers FC Twente:
Drommel 7; Verhaegh 6 (67. Pleguezuelo -), Busquets 7, Schenk 7, Verdonk 6; Brama 6,5, Roemeratoe 6, Selahi 4; Aitor 5, Vuckic 4 (74. Bergreen -), Nakamura 5,5 (81. Menig -)

Cijfers ADO Den Haag:
Koopmans 7; Van Ewijk 6,5, Beugelsdijk 5,5, Pinas 6, Meijers 6,5; Malone 6, Immers 6, Goossens 5 (73. Bakker -); Summerville 6, Necid 5 (73. Kramer -), Falkenburg 5 (84. Hooi -)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties