FC Twente Nieuws

De cijfers: Van der Heyden door de ondergrens, Thesker leeft op met Bijen naast zich

De cijfers: Van der Heyden door de ondergrens, Thesker leeft op met Bijen naast zich

De beoordeling van hun prestaties zal momenteel niet het meest populaire onderdeel zijn van de spelers van FC Twente. Na de uitwedstrijd tegen Feyenoord vielen er nog slechts zeven voldoendes, maar sinds vorige week regent het onvoldoendes bij FC Twente. Tegen VVV werden er door het AD slechts drie krappe voldoendes uitgedeeld aan Boere Gjorgjev en Kvasina. Tegen PEC was het niet heel veel beter.

Net als tegen VVV zakten Van der Heyden en Trajkovski wederom flink door het ijs. In tegenstelling tot vorige week waren de cijfers omgedraaid. Van der Heyden kreeg met een drie het laagste cijfer en Trajkovski een vier. Slechts vier spelers kregen een voldoende te weten: Brondeel, Bijen, Thesker en invaller Liendl.

[google]Thesker kreeg de afgelopen week veel kritiek na een moeizame competitiestart en zag vlak voor het weekend zijn verdedigingspartner Andersen vertrekken. Tegen PEC stond Bijen naast hem in het hart van de verdediging en oogde het een stuk stabieler. Beide spelers kregen een voldoende. De zes die Thesker kreeg was direct het hoogst gegeven cijfer.

De cijfers:
Brondeel 6; Van der Lely 5, Bijen 5,5, Thesker 6, Trajkovski 4; Holla 5, Van der Heyden 3 (46. Liendl 6), Jensen 5; George 4 (80. Kvasina -), Boere 5, Assaidi 4 (46. Buckley-Ricketts 5).

FC Twente Topcoach 2017-2018. Doe mee en WIN!!

De inschrijving van onze speciale ‘FC Twente Topcoach Competitie’ is weer van start gegaan! Stel met een budget van 49 miljoen euro jouw ideale selectie samen en laat zien dat jij de enige echte topcoach bent.

Win mooie prijzen
Net als de afgelopen jaren hebben we weer meerdere prijzen te verdelen waaronder kaartjes voor een wedstrijd naar keuze, FC Twente shirts en meer! KLIK HIER en doe gratis mee.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties