FC Twente Nieuws

De Gier gooit twee basisspeler uit de selectie bij noodlijdend NEC

De Gier gooit twee basisspeler uit de selectie bij noodlijdend NEC

NEC werd aan het begin van het seizoen gezien als één van de clubs die zouden gaan strijden om de titel in de Keuken Kampioen Divisie. Niets bleek minder waar want na 20 speelronden is de ploeg terug te vinden op de 15e plek en is het officieel crisis in Nijmegen.

Deze crisis begon al voor de winterstop toen supporters een doodskist voor de ingang van De Goffert plaatsten. Het was volgens de initiators een ludieke actie tegen het wanbeleid van de club.

Vandaag is het wederom onrustig bij NEC nadat hoofdtrainer Jack de Gier twee basisspelers uit de selectie zette. Het betreft de aanvallers Brahim Darri en Anass Achahbar. De reden dat de spelers teruggezet zijn is een woordenwisseling tussen beide spelers en de technische staf in de laatste wedstrijd tegen FC Eindhoven. Beide spelers werden in de rust gewisseld.

[google]

Voor Darri is het niet de eerste keer dat hij uit de selectie wordt gezet. Dit gebeurde de linksbuiten ook al twee keer eerder in dienst bij Heracles Almelo. Eén keer wegens ontoelaatbaar gedrag en één keer omdat hij te druk bezig was met een vertrek.

Foto: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties