FC Twente Nieuws

De Haan zei 'nee' tegen FC Twente en koos later voor SC Heerenveen

De Haan zei 'nee' tegen FC Twente en koos later voor SC Heerenveen

Als algemeen-directeur van Excelsior werd Ferry de Haan door vijf verschillende clubs benaderd. Deze vijf clubs kregen alle vijf een 'nee' van de algemeen-directeur van de Rotterdammers. FC Twente was één van die vijf clubs die hem in wilde lijven, maar kreeg nul op het rekest.

Eerder deze week werd toch bekend dat De Haan deze zomer een stap gaat maken. De Haan heeft voor drie seizoen getekend bij SC Heerenveen. Hier wordt hij de opvolger van Gerry Hamstra, die de rol als technisch-directeur vervulde in Friesland.

De Haan wees eerdere aanbiedingen van onder andere FC Twente en Feyenoord af, maar kiest nu voor SC Heerenveen. "Ik vroeg mezelf op een gegeven moment wel af: hoe vaak ga ik nog 'nee' zeggen tegen andere clubs? Dat heb ik de afgelopen jaren namelijk al vijf keer gedaan. SC Heerenveen was de zesde club. Toen ik de interesse liet bezinken, kwam ik wel tot de conclusie dat ik dit niet wilde laten lopen", vertelt Ferry de Haan aan Reon Boeringa van VI.

Dat De Haan zich bij SC Heerenveen meer kan focussen op de technische kant, heeft een rol gespeeld bij zijn keuze. "Met elke dag die ik er over nadacht werd ik enthousiaster. Wat voor mij heel prettig is, is dat ik me hier volledig op technische zaken kan focussen. Dat was wel een factor", besluit De Haan.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties