FC Twente Nieuws

De Koning lovend over FC Twente en 'fantastische keeper' Drommel

De Koning lovend over FC Twente en 'fantastische keeper' Drommel

Om 18:45 uur wordt in de Venlose Koel afgetrapt tussen VVV en FC Twente. Het is voor VVV-trainer Hans de Koning de confrontatie met de club waar hij jarenlang doelman was en na zijn carrière actief was als jeugdtrainer. Hij heeft zijn oud-werkgever uiteraard goed bekeken en hoopt de Tukkers te kunnen verrassen.

"Kijkend naar Twente, hebben wij ook geanalyseerd: waar liggen de mogelijkheden en de gevaren?", zo vertelt hij op de clubwebsite van de Venlonaren. "Zij hebben aanvallend een goeie ploeg staan. Vooraf met Danilo, Cerny en Menig. Dat zijn jongens die veel snelheid hebben."

"Dan hebben ze op het middenveld met loper Ilic en de ervaring van Brama sterke punten. En ze hebben een fantastische keeper. We zullen deze partij op het scherpst van de snede moeten aangaan. Met z’n allen ervoor zorgen dat we goed staan.”

De Koning kan tegen FC Twente geen beroep doen op Arjan Swinkels en Simon Janssen. "Simon is helaas afgehaakt. Die ging door zijn enkel woensdag in de laatste minuten van de wedstrijd. Arjan is nog niet fit genoeg om aan te sluiten." Wel kan De Koning weer beschikken over zijn topschutter Georgios Giakoumakis, in Venlo beter bekend onder de naam 'Jako'. De Griekse spits is samen met Danilo en Berghuis de topscorer van de eredivisie met tien goals.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties