FC Twente Nieuws

De opstelling: Jans voert twee wijzigingen door

De opstelling: Jans voert twee wijzigingen door

FC Twente neemt het zondagmiddag op tegen Vitesse. In Arnhem wordt om 16:45 afgetrapt, daarmee is Vitesse-FC Twente het sluitstuk van speelronde 22 in de eredivisie. Beide teams verkeren in een vormdip, zowel FC Twente als Vitesse kampt al een tijdje zonder overwinning.

Ron Jans heeft in zijn formatie een aantal wijzigingen doorgevoerd ten opzichte van de wedstrijd tegen PSV. Oosterwolde zal terugkeren in de opstelling van de Tukkers, hij neemt de plaats in van de geblesseerde Pleguezuelo. Oosterwolde kan naar verluidt geen hele wedstrijd spelen. Het zou daarom goed kunnen dat Smal hem in de rust vervangt, zo meldt Hans Kraay van ESPN.

Ook ontbreekt Ilic, de middenvelder moest tegen PSV het veld verlaten vanwege een kopstoot die hem rood opleverde. Ilic is voor vier wedstrijden geschorst, waarvan één voorwaardelijk. De Serviër wordt vervangen door Roemeratoe, die in de basis terugkeert na een teenblessure.

De opstelling: Drommel, Ebuehi, Dumic, Pierie, Oosterwolde, Zerrouki, Roemeratoe, Bosch, Narsingh, Danilo, Menig.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties