FC Twente Nieuws

De opstelling: Jans wijzigt opstelling niet voor treffen met AZ

De opstelling: Jans wijzigt opstelling niet voor treffen met AZ

FC Twente sluit de midweekse speelronde donderdagavond af tegen AZ. Scheidsrechter Danny Makkelie zal in De Grolsch Veste om 21:00 fluiten voor de aftrap. Waar de Tukkers de goede vorm door zullen willen zetten, hopen de Alkmaarders zich te herpakken na de slechte seizoensstart.

Ron Jans kan donderdag eindelijk weer beschikken over een nagenoeg fitte selectie. Alleen Vaclav Cerny, Kik Pierie en Jody Lukoki ontbreken nog. Daardoor heeft Jans weer eens wat te kiezen en dat maakt de opstelling voor het treffen met de ploeg van Pascal Jansen interessant.

Vooraf ging het vooral over de linksbackpositie. Michal Sadílek liet de afgelopen twee wedstrijden zien dat hij daar prima uit de voeten kan. Echter zijn ook Gijs Smal en Jayden Oosterwolde weer fit. Toch heeft de oefenmeester gekozen voor Sadílek. Ook in de verdere opstelling heeft de trainer van de Tukkers geen wijzigingen doorgevoerd.

De opstelling: Unnerstall, Troupée, Pröpper, Hilgers, Sadílek, Zerrouki, Brama, Vlap, Rots, Van Wolfswinkel, Limnios.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties