FC Twente Nieuws

De opstelling: Pierie keert terug, Brama nog altijd op de bank

De opstelling: Pierie keert terug, Brama nog altijd op de bank

FC Twente neemt het zaterdagavond op tegen AZ. De Alkmaarders hebben tot dusver een bewogen seizoen achter de rug. Na het ontslag van Arne Slot moest Pascal Jansen plots aan het werk als interim-trainer. Laatstgenoemde heeft zijn ploeg naar de derde plek getild en neemt het zaterdag om 20:00 op tegen FC Twente.

In Enschede eindigde het duel tussen beide ploegen eerder dit seizoen in 1-3. Hoewel FC Twente in de eerste helft zeker niet minder was dan AZ, kwamen de Tukkers toch op 2-0 achterstand. Danilo wist het in de tweede helft nog even spannend te maken door vanaf de penaltystip binnen te schieten. Koopmeiners besliste de wedstrijd hierna echter door schitterend te scoren uit een vrije trap.

Ron Jans zal met zijn ploeg zo uit zijn op revanche. Bovendien willen de Tukkers na drie gelijke spelen ook wel weer eens winnen. Om dit te bewerkstelligen kan Ron Jans weer rekenen op Pierie. De Ajax-huurling was vorige afwezig vanwege ziekte, maar start nu weer in de basis. Brama zit net als vorige week weer bij de selectie, de aanvoerder van de Tukkers begint echter weer op de bank.

De opstelling: Drommel, Ebuehi, Dumic, Pierie, Oosterwolde, Roemeratoe, Zerrouki, Bosch, Narsingh, Danilo, Menig.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties