FC Twente Nieuws

De selectie: Brama en Staring sluiten aan, Zerrouki lijkt te gaan spelen

De selectie: Brama en Staring sluiten aan, Zerrouki lijkt te gaan spelen

FC Twente heeft dinsdagmiddag de selectie voor het tweeluik met Fiorentina bekend gemaakt. De selectie vertrekt woensdagmorgen naar Florence met het vliegtuig. In de avond gaan ze daar trainen in het stadion van Fiorentina. Op donderdagavond wordt in datzelfde stadion om 21:00 uur afgetrapt.

Wat opvalt in de selectie is dat routinier Brama meevliegt naar Italië. Ook jeugdproduct Casper Staring gaat mee met de selectie van Jans. Thijs van Leeuwen wordt nog niet fit genoeg bevonden om mee te vliegen. Ook Zerrouki, die zondag uitviel, is aanwezig in Italië en lijkt fit genoeg om te starten.

Donderdag is het de heenwedstrijd van het tweeluik. Een week later komen de Italianen naar De Grolsch Veste toe. De winnaar van het tweeluik komt in de poulefase van de Conference League. Naast deze sportieve prestige, wordt het team dat in de poulefase terechtkomt ook beloond met 2,9 miljoen euro.

Selectie FC Twente

Keepers: Lars Unnerstall, Issam El Maach en Przemyslaw Tyton.

Verdedigers: Mees Hilgers, Robin Pröpper, Julio Pleguezuelo, Gijs Smal, Anass Salah-Eddine, Joshua Brenet, Luca Everink en Max Bruns.

Middenvelders: Wout Brama, Ramiz Zerrouki, Sem Steijn, Michel Vlap, Mathias Kjolo, Michal Sadílek en Casper Staring.

Aanvallers: Vaclav Cerny, Ricky van Wolfswinkel, Virgil Misidjan, Daan Rots, Christos Tzolis, Denilho Cleonise en Manfred Ugalde.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties