FC Twente Nieuws

De Telegraaf: Van Wolfswinkel nieuwe spits van FC Twente

De Telegraaf: Van Wolfswinkel nieuwe spits van FC Twente

Ricky van Wolfswinkel gaat de nieuwe spits van FC Twente worden, zo meldt De Telegraaf. Eerder op de maandagavond verspreidde het gerucht zich al op Twitter. Ook werd de situatie aan Twente Insite doorgegeven. Nu heeft ook De Telegraaf de nodige informatie naar buiten gebracht. Van Wolfswinkel gaat een meerjarig contract tekenen in Enschede.

Alleen de medische keuring weerhoudt de schutter namelijk nog van het tekenen van een contract. Het zou de zoveelste aanwinst voor technisch directeur Jan Streuer betekenen. Streuer was in het begin van deze transferzomer namelijk al behoorlijk actief.

De 32-jarige spits valt gratis op te pikken bij FC Basel. Het is geen geheim dat Streuer nog een nieuwe spits wenst aan te trekken. Hoewel Manfred Ugalde inmiddels in Enschede is, moet er namelijk nog een tweede spits bijkomen.

De tweevoudig international speelde eerder voor onder andere FC Utrecht, Sporting Portugal, Norwich City en Vitesse. Bij de laatstgenoemde speelde hij een belangrijke rol in het winnen van de eerste prijs in de clubhistorie. Van Wolfswinkel was in de bekerfinale tegen AZ tweemaal trefzeker.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties