FC Twente Nieuws

Debuterende El Hamdaoui geniet: "Heerlijk om met zulke voetballers te voetballen"

Debuterende El Hamdaoui geniet: "Heerlijk om met zulke voetballers te voetballen"

Zaterdagavond mocht Mounir El Hamdaoui in de tweede helft zijn debuut maken in het shirt van FC Twente. Na iets meer dan een half uur mocht hij invallen voor Tom Boere die net als afgelopen week het net niet wist te vinden. Het lukte ook El Hamdaoui niet, maar de 33-jarige aanvaller was wel dichtbij.

"Ja dat was jammer. Het was een hele mooie bal van Haris (Vuckic, red.). Ik dacht zal ik 'm aannemen of in één keer nemen, maar hij kwam veel te lekker. Dan is het jammer dat hij over vliegt. Ik wilde 'm vol in de bovenhoek richten, daar ging ik voor."

[google]El Hamdaoui is naar eigen zeggen fit. Voordat hij bij FC Twente aansloot trainde hij met het eerste van AZ. Het enige dat nog mist is wedstrijdritme. "Je bent voetballer en je wilt zoveel mogelijk voetballen gedurende je carrière. Wat dat betreft heb ik de laatste periode weinig gespeeld. Maar ik voel me nu lekker en ben blij dat ik weer lekker kan voetballen."

De aanvaller geniet met name van het samenspelen met Adam Maher en Oussama Assaidi. "Dat is heerlijk om met zulke voetballers te voetballen. Dan geniet je zelf ook en zie je dat we genoeg kunnen creeren en doen."

El Hamdaoui hoopt het komende half jaar een positieve bijdrage te kunnen leveren bij FC Twente. "Ik hoop met FC Twente zo goed mogelijk te presteren. Dat is wat ik wil. Ik ben hier om het team te helpen en dat gaan we doen."

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties