FC Twente Nieuws

'Delegatie FC Twente in Peru voor drie spelers'

'Delegatie FC Twente in Peru voor drie spelers'

Een delegatie van FC Twente was gisteren aanwezig bij de Peruviaanse competitiewedstrijd tussen Universitario de Deportes en Alianza Atlético. De delegatie van FC Twente werd volgens de Peruviaanse media begeleid door Sebastian Rozental, voormalig Chileens international die momenteel de Peruviaanse voetbalmarkt aan het onderzoeken is. Na afloop zou de delegatie hebben gesproken met Germán Leguía, directeur van Universitario de Deportes.

Tijdens het gesprek zouden drie spelers zijn besproken, Edison Flores, Raul Ruidíaz en Andy Polo. Edison Flores wordt al jaren gevolgd door FC Twente. In 2012 zou FC Twente al contact hebben gelegd met de zaakwaarnemer van de linksbuiten, maar tot een transfer kwam het destijds niet. Wel speelde hij al in Europa. In 2012 tekende hij bij het Spaanse Villarreal, maar zonder succes. Hij keerde vorig jaar weer terug naar zijn geboorteland. [google]

Ook de 25-jarige aanvaller Raul Ruidíaz wordt al jaren gevolgd door FC Twente. Medio 2011 beweerde de speler een akkoord te hebben met FC Twente terwijl Munsterman aangaf de speler helemaal niet te kennen. Uiteindelijk bleef de spits in Peru.

De 21-jarige Andy Polo werd in het verleden nog niet gelinkt aan FC Twente. Polo is net als Flores en Ruidiáz een aanvaller en speelt het liefst als rechtsbuiten. Daarnaast kan hij ook als linksbuiten en als spits uit de voeten. Hij is dit jaar verhuurd door Millonaris aan Universitario de Deportes
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties