FC Twente Nieuws

Demmers positief over nieuwe spelersgroep: "Dat is een mooi begin."

Demmers positief over nieuwe spelersgroep: "Dat is een mooi begin."

Jong FC Twente is afgelopen zaterdag begonnen met de voorbereiding op het seizoen 2017-2018. Na vorig seizoen te zijn gedegradeerd zal Jong FC Twente dit seizoen uitkomen in de derde divisie zaterdag. Na een week te hebben getraind met een nagenoeg compleet nieuwe selectie, staat zaterdagmiddag om 13:30 uur de eerste oefenwedstrijd op het programma. De ploeg van de nieuwe hoofdtrainer Dennis Demmers gaat dan op bezoek bij ASV '57 uit Aadorp. De 42-jarige oefenmeester is tevreden over de eerste week.

[google]“We zijn mooi onderweg. Ik moet zeggen dat we een energieke en jonge groep hebben. En een heel fitte groep. De spelers kwamen binnen met een goede basisconditie. De testen aan het begin waren heel positief en dat is een mooi begin. Ik ben tevreden over de start van de voorbereiding. De omstandigheden zijn prima en we hebben de beschikking over een uitstekend veld.”

Het is nu belangrijk dat de groep elkaar goed leert kennen. De eerste test staat zaterdag op het programma tegen ASV '57. “Iedereen gaat minuten maken. Dat zal afgestemd zijn op ieders fitheid. Over de speelwijze zullen we al wat afspraken maken, maar het eerste doel is de fitheid. Zodat het conditiepeil hoger komt te liggen", besluit Demmers op de clubwebsite.

Voor een overzicht van de nieuwe selectie, klik hier. Voor het oefenprogramma, klik hier.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties