FC Twente Nieuws

Denilho opgelucht na tekenen contract: "Blij dat het nu definitief rond"

Denilho opgelucht na tekenen contract: "Blij dat het nu definitief rond"

Denilho is zojuist officieel gepresenteerd door FC Twente als hoogstwaarschijnlijk de laatste aankoop van de zomerse transferperiode. De 19-jarige aanvaller tekende een tweejarig contract met hierin een optie voor nog twee extra seizoenen. Zowel de speler als Streuer zijn blij dat de deal eindelijk rond is.

“Vanaf het begin van mijn stage voelde ik me op mijn gemak bij FC Twente. Ik ben goed opgevangen door de staf en de spelers. Ik ben blij dat het nu definitief rond is en dat ik mij volledig kan richten op FC Twente. Ik heb er ontzettend veel zin in", aldus de aanvaller op de clubwebsite.

"Het heeft even geduurd, maar vorige week hebben we de zaken met Genoa eindelijk kunnen afronden", zo vertelt technisch directeur Jan Streuer. "We willen Denilho graag aan de selectie toevoegen, want hij heeft een goede indruk gemaakt tijdens zijn stageperiode. Denilho is jong en we verwachten dat hij zich nog verder gaat ontwikkelen. Hij kan voorin aan beide buitenkanten spelen. Hij is fysiek sterk, snel en een speler die een actie kan maken."

FC Twente heeft een deal gesloten met zijn oud-werkgever Genoa CFC dat eigenlijk recht had op een opleidingsvergoeding van zo'n 360.000 euro. Mocht Cleonise in de toekomst worden verkocht dan krijgen de Italianen een deel mee van de transfersom. Hie groot dat deel is, is niet naar buiten gebracht.

[google]

Voor de aanvaller breek nu direct een speciale week aan. Hij en zijn ploeggenoten bereiden zich voor op de tweede speelronde van de eredivisie waarin Ajax, de club waar hij jarenlang in de jeugdopleiding speelde, de tegenstander is. De kans is aanwezig dat de 19-jarige buitenspeler direct gaat starten als rechtsbuiten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties