FC Twente Nieuws

Dennis Higler moet FC Twente-Ajax in goede banen leiden

Dennis Higler moet FC Twente-Ajax in goede banen leiden

Dennis Hilger fluit komende zondag de wedstrijd tussen FC Twente en Ajax. Higler zal om 12:15 voor de aftrap van dit altijd beladen duel fluiten. De Tukkers zullen zich komend weekend willen revancheren na de mislukte seizoensopening.

De 35-jarige leidsman floot FC Twente 21 keer eerder. De Enschedeërs kennen een positieve balans wanneer in relatie tot de eerder genoemde scheidsrechter. De ploeg won namelijk 9 van die 21 wedstrijden. Het verloor er 6 en speelde er eveneens 6 gelijk.

In al die wedstrijden toonde Higler slechts een keer een rode kaart. Keito Nakamura ging in de ogen van de ervaren scheidsrechter op 15 september 2019 namelijk te ver. De Japanner kwam met een gestrekt been in op zijn tegenstander en kreeg na ingrijpen van de VAR rood.

[google]

Komende zondag wordt de leidsman geassisteerd door Sander van Roekel en Rogier Honig. Laurens Gerrets is de vierde official in De Grolsch Veste, terwijl Jochem Kamphuis (VAR) en Johan Balder (AVAR) achter de schermen in Zeist plaatsnemen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties