FC Twente Nieuws

Derby Jong Heracles - Jong FC Twente verplaatst: "Besloten na uitvoerig overleg"

Derby Jong Heracles - Jong FC Twente verplaatst: "Besloten na uitvoerig overleg"

Aankomende maandag stond de beloftenderby gepland tussen Jong Heracles en Jong FC Twente, maar de lokale overheden hebben in overleg met de beide clubs besloten dit duel te verplaatsen en het achter gesloten deuren plaats te laten vinden.

De wedstrijd Jong Heracles Almelo - Jong FC Twente, aanvankelijk gepland voor komende maandag, wordt op een ander moment en achter gesloten deuren gespeeld. Dat is besloten na uitvoerig overleg tussen de lokale overheden en beide clubs", meldt Heracles Almelo op de officiële clubwebsite.

[google]

Eerder plaatste Mike Gerritsen op Facebook een evenement om naar de beloftenderby van aanstaande maandag te gaan, om zo de ploeg van Theo ten Caat te steunen in de beloftencompetitie. In een reactie hierop besloten ook de Heracles-supporters om een bezoek te brengen aan de wedstrijd.

Mede hierdoor gingen de beide clubs met elkaar in overleg om te kijken wat ze konden regelen, maar uit dit overleg is dus naar voren gekomen dat het duel verplaatst worden en achter gesloten deuren gaat plaatsvinden. Wanneer het duel nu gaat plaatsvinden is vooralsnog onbekend.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties