FC Twente Nieuws

Derksen en Kieft gaan los op Pierie en Ebuehi: "Doe eens wat joh!"

Derksen en Kieft gaan los op Pierie en Ebuehi: "Doe eens wat joh!"

Afgelopen zaterdag gingen de kopjes al snel hangen bij de spelers van FC Twente. De 1-0 kwam hard aan en toen ook de tweede vrij snel volgde was het gedaan. De ploeg stortte in en mocht van geluk spreken dat PSV na de 3-0 niet fanatiek op jacht ging naar meer.

Wim Kieft was met name niet te spreken over de verdedigers van FC Twente. "Als je al die goals ziet van PSV, ook die van Zahavi wat op zich een mooie aanval was, als je ziet hoe Ebuehi dekt bij die eerste goal. Er wordt niet gedekt. Kijk hoe hij meeloopt. Doe eens wat joh!"

Ook bij de 3-0 zag Kieft weinig positiefs bij de verdedigers van FC Twente. "Dan moet je even naar Pierie kijken. Die draait gewoon weg." Van der Gijp lachend: "Stel je voor dat je 'm tegen je aan krijgt. Dan ben je verder van huis."

"We waren het er toen bij Heerenveen over eens, dit was een talent", haakt Derksen in. "Bij Ajax hebben ze het al snel gezien. Dit kan echt niet. Er wordt zo slecht verdedigd in Nederland en daarom is het belangrijk dat als je topscorer wilt worden, ga maar in de Nederlandse competitie spelen. Het is geen toeval dat veel van die nobodies hier topscorer worden."

[google]

"Als je die verdediging zag. Pierie greep niet in, op links grepen ze niet in en die rechtsback met die rare haren die greep ook niet in. Dan is het niet zo gek dat er een paar invliegen", besluit Derksen het onderwerp.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties