FC Twente Nieuws

Derksen fileert oud-trainer FC Twente: "Hij had alleen maar wijven in zijn hoofd"

Derksen fileert oud-trainer FC Twente: "Hij had alleen maar wijven in zijn hoofd"

Afgelopen zondag kwam naar buiten dat Steve McClaren zijn ontslag heeft gekregen bij Derby County. De oud-trainer van FC Twente leidde de ploeg tijdens zijn verblijf in Enschede naar het kampioenschap, maar heeft nu voor de derde keer in twee jaar tijd zijn ontslagbrief ontvangen. Bij Derby County werd hij zelfs al eerder de laan uitgestuurd.

[google]"Ik denk dat het nu wel een beetje afgelopen is met Steve", vertelt Hans Kraay junior in het programma Voetbal Inside. "Bij FC Twente werd hij kampioen, en de spelers daar zeggen dat hij tóch wel wat kan. Maar hij wordt overal ontslagen. Echt overal."

Ook collega Johan Derksen zag een langer verblijf van McClaren niet meer zitten. "Hij kan vooral heel goed vreemdgaan", vult Derksen aan. "Dat is echt een ernstige zaak. Die gozer had alleen maar wijven in zijn hoofd. Toen FC Twente hem terughaalde, hebben ze als grote truc zijn zoon videoanalist gemaakt zodat hij bij hem kon wonen. Dit om te voorkomen dat hij iedere avond een andere vrouw een beurt zou geven. Eén grote losbol, dan sta je als trainer voor schut. In zo'n stad wordt daarover gepraat en dan neemt niemand je meer serieus", besluit hij.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties