FC Twente Nieuws

Details optie Ebuehi gelekt: 'Rechtsback kost enkele miljoenen'

Details optie Ebuehi gelekt: 'Rechtsback kost enkele miljoenen'

Ron Jans hoopt ook komend seizoen te kunnen beschikken over Tyronne Ebuehi. De rechtsback werd het afgelopen seizoen gehuurd van het Portugese Benfica en maakte het overgrote deel van het seizoen een prima indruk.

Tijdens de onderhandelingen werd een optie bedongen door Jan Streuer. Een optie waar FC Twente op dit moment, vanwege de financiële gevolgen van het coronavirus, niet aan kan voldoen. Volgens Streuer zijn zowel de transfersom als het salaris van Ebuehi momenteel onhaalbaar voor FC Twente.

Vandaag doet het Portugese A Bola een boekje open over de deal tussen FC Twente en Benfica. Volgens het medium staat in het contract dat FC Twente Ebuehi deze zomer voor 2 miljoen euro over mag nemen. Het afgesproken salaris voor Ebuehi wordt niet vernoemd.

Streuer is inmiddels de gesprekken gestart met Benfica om het bedrag van twee miljoen euro naar beneden te krijgen. Ook zal de technisch directeur met Ebuehi zelf om tafel moeten om zijn salaris opnieuw te bespreken. Met het WK 2022 op komst denkt Streuer een goede kant te hebben om Ebuehi te overtuigen bij FC Twente te blijven.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties