FC Twente Nieuws

"Die hebben geen voetbalknowhow en een verwachtingspatroon dat te hoog is"

"Die hebben geen voetbalknowhow en een verwachtingspatroon dat te hoog is"

Vorige week werd René Hake ontslagen als trainer van FC Twente. Een beslissing die niet door iedereen werd begrepen. Vooral het moment was vreemd, met drie thuiswedstrijden in het verschiet. Ook oud-trainer Theo Vonk heeft zijn bedenkingen.

[google]"Ik denk dat Van Halst is gezwicht voor de druk van sponsors en rvc-leden. Maar die hebben geen voetbalknowhow en een verwachtingspatroon dat te hoog is", zegt Vonk deze week in Voetbal International. "Ik pleit voor voetbalverstand- en ervaring in de rvc, want daar is duidelijk een leemte."

"De spelers en de fans hebben Hake niet laten vallen, de pijlen werden op Van Halst gericht. Hij is technisch en commercieel directeur en deed er ook nog wat klusjes naast (analist, red.). Hij heeft de selectie te laat voor elkaar gekregen. Van Hake kun je dan geen wonderen verwachten", besluit de oud-trainer van FC Twente.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties