FC Twente Nieuws

Dijkstra geniet nog altijd na: "Lekker ouwe! "Oooooh, heerlijk lekker!"

Dijkstra geniet nog altijd na: "Lekker ouwe! "Oooooh, heerlijk lekker!"

De euforie van de bekeroverwinning op Feyenoord is bij veel supporters twee dagen later nog altijd niet weggezakt. Eén van die supporters is Erik Dijkstra. Vooraf werd gevreesd voor de Rotterdammers, maar na 120 minuten was het FC Twente dat feestvierde en zich op mag gaan maken voor de achtste finales.

De uit Glanerbrug afkomstige Dijkstra haalde de overwinning aan tijdens de uitzending van Bureau Sport op NPO1 dat hij presenteert met Frank Evenblij. Laatstgenoemde is nog steeds vol onbegrip dat FC Twente deze wedstrijd wist te winnen.

"Heb je FC Twente - Feyenoord gezien dan? Lekker ouwe!", zo begint Dijkstra. Evenblij, zelf fan van Willem II, snapt er niets van. "Ik begrijp niet hoe het met FC Twente zo goed kan gaan. Het is zo'n matige ploeg."

"Oooooh, heerlijk lekker", geniet Dijkstra nog even na met een gebalde vuist. "Maar ik moet ook eerlijk zijn, er wordt ook wel met kunst en vliegwerk gewonnen, maar het was niet gestolen." Evenblij: "Feyenoord was tegen FC Groningen al niet zo goed, maar ik kan alleen maar zeggen dat ik het knap vind van FC Twente. Applaus voor Ron Jans, chapeau!"

PEC Zwolle – FC Twente

Wint FC Twente van PEC Zwolle en houdt bekerheld Unnerstall de nul? Dan win je 3,35 keer je inleg bij BetCity. Registreer je via deze link en ontvang een FREE BET van 20 euro bij een storting van 20 euro.

Scoort Virgil Misidjan tegen PEC Zwolle de eerste of de laatste treffer? Dan win je maar liefst 8,5 keer je inleg. Klik hier voor alle overige opties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties