FC Twente Nieuws

Dijkstra haalt keihard uit: "Hij wordt er rücksichtslos uitgeflikkerd"

Dijkstra haalt keihard uit: "Hij wordt er rücksichtslos uitgeflikkerd"

Deze week besloot FC Twente om afscheid te nemen van Evert Bleuming. De hoofdscout was al enige tijd actief bij de club uit Enschede. Presentator Frank Evenblij kan zich niet vinden in de keuze van FC Twente.

"Om even aan te geven wat een warme club FC Twente is", vertelt Evenblij bij Bureau Sport op NPO Radio 1. "Bleuming had een onderhoudsgesprek met Ron Jans van een half uur, praten over wat de mogelijkheden zijn. Een half uur later was Bleuming ontslagen."

Ook collega Erik Dijkstra snapt de beslissing niet. "Ik vind dat buitengewoon pijnlijk. Ik ken hem een beetje en dat is gewoon vooral een heel aardige man. Hij is een buitengewoon goede scout en heeft zijn contract bij de andere club (FC Utrecht, red.) opgezegd om FC Twente te helpen. En nu wordt hij er rücksichtslos uitgeflikkerd. Ik vind dat echt schandalig", aldus Dijjkstra.

[google]

In 2015 werd Bleuming ook al ontslagen door FC Twente, ditmaal samen met Jan van Staa. Bezuinigingsmaatregelen waren hiervoor de reden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties