FC Twente Nieuws

Dijkstra haalt uit naar Zorniger: "Dan moet je ander werk gaan zoeken"

Dijkstra haalt uit naar Zorniger:  "Dan moet je ander werk gaan zoeken"

Tijdens de uitzending van Bureau Sport op NPO Radio 1 was er aandacht voor het afzeggen van de Duitse trainer Alexander Zorniger. Erik Dijkstra heeft een duidelijke mening als het gaat om de manier waarop de trainer de deur in het slot heeft gegooid. Zijn collega Frank Evenblij wil Dijkstra eerst nog even wijzen op het geluk dat FC Twente heeft gehad.

"FC Twente is er weer doorheen gesnoept. Die hadden ook kunnen degraderen, maar door dat hele gelul met het coronavirus blijven ze erin. En dan komt die Streuer, terwijl er al bijna een trainer was aangesteld uit Duitsland, en die zegt?" Dijkstra: "Die zei: ik zie persoonlijk het liefst een Nederlandse trainer." Evenblij: "En wat zei die Duitser toen? Fuck you! Flikker maar op!"

Dijkstra vindt het maar een zwaktebod van Zorniger. "Ik vind wel dat als je op het punt staat om trainer te worden van een profclub en de technisch directeur plaats één zo'n opmerking en je dan zegt: van mij hoeft het allemaal niet meer. Weet je wat je dan moet doen? Dan moet je ander werk zoeken. Dan moet je geen trainer worden."

[google]

Evenblij: "Ik denk dat hij even naar de selectie heeft gekeken met die vier of vijf spelers en dacht: dat wordt toch niks." Dijkstra denkt in kansen en heeft een boodschap voor Streuer. "Ik ben ook weer beschikbaar. Als spits."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties