FC Twente Nieuws

Directie reageert op verzoek om bier te schenken in uitvak bij uitwedstrijden

Directie reageert op verzoek om bier te schenken in uitvak bij uitwedstrijden

Twente, Verenigt! heeft vanuit de supporters vragen ontvangen over het schenken van bier in het uitvak bij uitwedstrijden. De vraag werd voorgelegd aan de directie van FC Twente die aangaf dat dit seizoen niets meer zal veranderen, maar wel mee wil denken richting het volgende seizoen.

"De directie geeft aan dat het schenken van bier in het uitvak bij uitwedstrijden afhankelijk is van de risico-inschatting van de wedstrijden. Deze risico-inschatting is gemaakt voor het gehele seizoen waarbij alle keuzes inmiddels zijn gemaakt. Voor dit seizoen verwachten wij daarom geen wijzigingen in de huidige afspraken" , zo valt te lezen op de website van de Ledenvereniging.

"Wel geeft de directie aan dat de gesprekken over de risico-inschatting voor het volgende seizoen worden gevoerd; nadruk ligt hierbij op de achtergrond bij de overwegingen die onder andere door de autoriteiten worden gemaakt. Ook wordt gekeken of het mogelijk wordt om in het uitvak van De Grolsch Veste bier te schenken. Wellicht dat volgend seizoen een pilot kan worden gedraaid."

[google]

Voor in de agenda

Op 11 december 2019 houdt Twente, Verenigt! haar bestuursvergadering in de Grolsch Veste. Vanaf 19:00 uur is het bestuur aanwezig en staat het open voor vragen en feedback van de supporters tijdens de inloop. Op woensdag 15 januari 2020 staat de algemene ledenvergadering van Twente, Verenigt! op de agenda. Leden krijgen binnenkort via de mail een officiële uitnodiging. Vragen kunnen ook altijd gesteld worden aan TV via het e-mailadres info@twenteverenigt.nl.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties