FC Twente Nieuws

Dit moet volgens Rots beter om hoger dan de vijfde plek te eindigen

Dit moet volgens Rots beter om hoger dan de vijfde plek te eindigen

FC Twente heeft met 27 punten uit de eerste veertien wedstrijden, en daarmee een vijfde plek in de eredivisie, een prima eerste seizoenshelft achter de rug. Toch heerst bij veel supporters het gevoel dat er meer in had gezeten. Het kan en moet ook zeker nog wel wat beter als FC Twente écht om de bovenste plekken mee wil doen.

"Vijfde is een goede plek, maar je kampt wel met het gevoel dat we één of twee plekken hoger hadden kunnen staan. Maar dat zullen ze bij de andere ploegen ook zeggen, dat ze het soms een beetje hebben laten liggen", aldus Rots tegenover Huis aan Huis Enschede waarbij hij refereert aan de onnodig verloren wedstrijden tegen FC Volendam en sc Heerenveen.

"Op 6 januari kunnen we weer aan de bak (thuis tegen FC Emmen, red.)", vertelt Rots Dan moeten we de lijn doortrekken van de eerste seizoenshelft." Ook weet de rechtsbuiten wat er beter moet. "We hebben best wel prima gespeeld, alleen moeten we nog wat meer volwassen gaan voetballen en wedstrijden wat eerder naar ons toe trekken."

Rots zal ook op persoonlijk vlak hopen op een betere tweede seizoenshelft. De man uit Groenlo begon het seizoen nog als basisspeler, maar raakte deze al snel kwijt aan Václav Cerny. Hij is tijdens de eerste seizoenshelft de voorkeur blijven krijgen boven Rots, die na de eerste seizoenshelft wel op positieve woorden van trainer Ron Jans mocht rekenen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties