FC Twente Nieuws

Dit zijn de drie beste spelers waarmee Brama heeft samengespeeld

Dit zijn de drie beste spelers waarmee Brama heeft samengespeeld

Wout Brama gaat alweer zijn veertiende seizoen bij FC Twente in. In die jaren heeft de ervaren middenvelder veel meegemaakt. Het kampioenschap in 2010, voetballen in de Champions League en de promotie in 2019. Maar wie vond Brama nou de beste speler waarmee hij samen heeft gespeeld?

Nacer Chadli is de beste speler met wie ik heb samengespeeld. Hij kwam over van AGOVV. Twente had lang getwijfeld om hem te halen. Dan ga je dat eens even bekijken, op de eerste training. Nacer was meteen fantastisch. Volledige controle over de bal, sterk, totaal geen spanning”, blikt de 35-jarige middenvelder terug in gesprek met Voetbal International.

"Het was voor mij op slag duidelijk dat hij een topper zou worden voor Twente. Hij ging later naar Tottenham Hotspur, maar had er zonder blessures misschien nog meer uit kunnen halen”, aldus Brama. Chadli speelde tussen 2010 en 2013 zijn wedstrijden voor de Tukkers. Momenteel speelt de Belg bij het Turkse Basaksehir.

Welke spelers maken de top 3 van Brama af? “Ik heb zoveel goede spelers meegemaakt, vergelijken is lastig. Maar in een top drie hoort ook Bryan Ruiz, hij was fantastisch in ons kampioensjaar. En Marko Arnautovic. Niet mijn type karakter, maar hij bulkte van het talent.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties