FC Twente Nieuws

Dit zijn de scheidsrechter en VAR voor FC Twente - sc Heerenveen

Dit zijn de scheidsrechter en VAR voor FC Twente - sc Heerenveen

Zaterdagavond om 20:00 uur gaat de bal weer rollen in de Grolsch Veste. FC Twente hervat de competitie met de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen dat vorige week één van haar sterkhouders verloor aan PSV. Het was Joey Veerman die de overstap maakte naar de koploper van de eredivisie.

De KNVB heeft besloten om Pol van Boekel aan te stellen als scheidsrechter voor het duel tussen de Tukkers en de Friezen. De leidsman zal worden geassisteerd door Diks en Polman. Rozendal is aan gesteld als de vierde official. Vanuit Zeist zal Gerrets dienstdoen als VAR. Hij wordt geassisteerd door Beijer.

Het wordt een interessante wedstrijd. FC Twente staat zesde en hoopt de druk op de nummer vier op te kunnen voeren. sc Heerenveen heeft zeven punten minder dan de Tukkers en is terug te vinden op een toch wel teleurstellende tiende plek. De Friese ploeg zal net als FC Twente het seizoen willen eindigen met deelname aan de Europese Play-offs.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties