FC Twente Nieuws

Done deal: Aburjania rondt transfer naar Real Oviedo officieel af

Done deal: Aburjania rondt transfer naar Real Oviedo officieel af

De transfer van Giorgi Aburjania is officieel afgerond. De Georgisch International zetten vandaag zijn handtekening onder een contract bij het Spaanse Real Oviedo. Aburjania werd eerder deze week al medisch gekeurd en tekende tot 2021 met een optie voor nog een seizoen.

De transfer liep enige vertraging op omdat zijn nieuwe werkgever eerst de uitgaande transfer van Javi Fernandez af moest ronden. Zonder zijn vertrek zou de club niet de financiële middelen hebben om Aburjania te contracteren. Fernandez heeft inmiddels ook getekend bij zijn nieuwe werkgever.

Het was een bijzondere transfer waarbij FC Sevilla en Aburjania het nog tot 2021 doorlopende contract ontbonden. Vervolgens moest ook FC Twente akkoord gaan met het ontbinden van de huurovereenkomst met FC Sevilla tot medio 2021. Na het afronden van deze formaliteiten kon Aburjania transfervrij de overstap maken.

Door het vertrek heeft Jan Streuer weer wat extra lucht in de zoektocht naar versterkingen. Met het vertrek van Aburjania komt er iets meer dan 400.000 euro aan salaris vrij dat opnieuw kan worden geïnvesteerd

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties