FC Twente Nieuws

Done Deal: FC Twente haalt jeugdinternational van ADO Den Haag Vrouwen

Done Deal: FC Twente haalt jeugdinternational van ADO Den Haag Vrouwen

FC Twente Vrouwen heeft zich verzekerd van de diensten van de 19-jarige Marisa Olislagers. De jeugdinternational, die momenteel uitkomt voor Oranje Onder 23, wordt overgenomen van ADO Den Haag en tekende vandaag in de Grolsch Veste voor twee seizoenen.

"Ik had direct een goed gevoel bij FC Twente, ik voelde het vertrouwen vanuit de staf en er was direct een fijne sfeer", zo laat de kersverse aankoop weten op de clubwebsite van FC Twente. "FC Twente Vrouwen heeft een hardwerkende ploeg met een goed positiespel, ik denk dat mijn kwaliteiten als speelster hierop aansluiten."

"Ik wil graag een vaste waarde worden voor het team en meespelen om de prijzen", vervolgt de middenvelder die voor ADO Den Haag uitkwam voor CTO Amsterdam. "Door op hoog niveau te trainen en te spelen, denk ik dat ik mijzelf hier als speelster verder kan ontwikkelen."


[google]

Ook technisch Manager René Roord is blij met de komst van het talent. "We zijn heel blij dat Marisa komend seizoen voor FC Twente gaat spelen. Zij is al jarenlang een groot talent op de Nederlandse velden en ze heeft alle selecties van Oranje doorlopen. Marisa is een echte winnaar."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties