FC Twente Nieuws

DONE DEAL: FC Twente spits maakt gevoelige overstap naar Ajax

DONE DEAL: FC Twente spits maakt gevoelige overstap naar Ajax

FC Twente moet op zoek naar een nieuwe spits voor het vrouwenelftal nu Ellen Jansen definitief de overstap maakt naar de kersverse kampioen Ajax. Na de beslissende wedstrijd afgelopen maandag werden de geruchten steeds sterker dan Jansen FC Twente in zou gaan ruilen voor de directe concurrent. Vandaag werd de overstap wereldkundig gemaakt op de clubwebsite van Ajax.

Op social media postte de 25-jarige Jansen het volgende bericht. "Om juist nú de club los te moeten laten is mijn moeilijkste beslissing ooit geweest. Ik merkte echter aan mezelf dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging en omgeving. Om naar het buitenland te gaan is voor mij (nog) geen optie, dus toen Ajax interesse in mij toonde voelde ik me vereerd en heb ik daar, na lang wikken en wegen, positief op gereageerd."

"Ook al zal ik niet meer spelen in het Twentse rood, ik ben de club eeuwig dankbaar, voor al het moois wat ik heb meegemaakt, alle geweldige mensen en teamgenoten die ik heb leren kennen en alle trainers waar ik ontzettend veel van heb mogen leren."

[google]

Op de Ajax website zegt Jansen: "Na 10 jaar Twente was ik toe aan een nieuwe stap, dus toen Ajax zich meldde stond ik daar voor open. Ik ben heel blij dat we komend seizoen Champions League spelen. Ik hoop bij Ajax me verder te kunnen ontwikkelen, ik wil nog stappen maken."

Bij Ajax komt ze voormalig FC Twente middenvelder Marthe Munsterman tegen. De streekgenoot zette eerder deze haar handtekening onder een contract bij de landskampioen.

Foto: Pro Shots
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties