FC Twente Nieuws

Door Chelsea FC begeerde Jesus Corona laat clausule in zijn contract verlagen

Door Chelsea FC begeerde Jesus Corona laat clausule in zijn contract verlagen

Jesus Corona lijkt na wederom een goed seizoen bij FC Porto klaar voor een volgende stap. De zaakwaarnemer van de kleine Mexicaan werd al gepolst door Inter Milan en Sevilla FC waar zijn oud-trainer de scepter zwaait. De Daily Mail voegt daar nu de naam van Chelsea FC aan toe.

Chelsea is op zoek naar een nieuwe aanvaller en is daarbij uitgekomen bij Jadon Sancho van Borussia Dortmund. Echter lijkt Manchester United de slag te winnen om de handtekening van de 20-jarige Engelsman. In dat geval zou Jesus Corona in beeld komen.

Jesus Corona is in ieder geval een stuk goedkoper dan Sancho die een bedrag van zo'n 100 miljoen euro op moet leveren. Jesus Corona heeft de clausule in zijn contract recentelijk laten verlagen waardoor hij voor 30 miljoen euro mag vertrekken in plaats van de originele 50 miljoen euro.


[google]

FC Porto zal niet akkoord gaan met een bedrag veel lager dan deze 30 miljoen euro. Bij een verkoop profiteert FC Twente mee. De club heeft een doorverkooppercentage. Over het doorverkooppercentage gaan diverse verhalen rond variërend van 6% tot 30%.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties