FC Twente Nieuws

Drama voor Lukoki, aanvaller loopt zware knieblessure op

Drama voor Lukoki, aanvaller loopt zware knieblessure op

Een persoonlijk drama voor de kersverse FC Twente-speler Jody Lukoki. De buitenspeler liep tijdens de training een zware knieblessure op en zal de komende tijd buitenspel staan. Hoe lang zal nader onderzoek moeten uitwijzen. Het gaat om een kruisbandblessure.

Het is een drama voor zowel de speler als FC Twente. De goedlachse aanvaller werd gehaald als de opvolger van Luciano Narsingh en de concurrent van Vaclav Cerny. Laatstgenoemde liep afgelopen seizoen ook een zware knieblessure op en is momenteel aan het revalideren.

Drama voor Lukoki, aanvaller loopt zware knieblessure op

Door het wegvallen van Lukoki heeft Jans momenteel alleen nog de beschikking over Misidjan, Van Leeuwen, Rots en Menig. Laatstgenoemde wil graag vertrekken en Van Leeuwen en Rots zijn nog niet rijp voor een basisplek. De kans is dus aannemelijk dat als ook Lukoki een kruisband heeft afgescheurd, Streuer op zoek moet naar een vervanger.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties