FC Twente Nieuws

Drankincident Stegeman roept herinneringen op bij Janssen: "Laat die man"

Drankincident Stegeman roept herinneringen op bij Janssen: "Laat die man"

Er was afgelopen week veel te doen omtrent PEC Zwolle-trainer John Stegeman. De oefenmeester stapte met teveel drank op achter het stuur en veroorzaakte een eenzijdig ongeluk. Theo Janssen maakte een soortgelijke situatie mee toen hij onder contract stond bij FC Twente.

Bijna tien jaar geleden stapte Janssen na een wedstrijd en wat biertjes in z'n auto en vloog op de Auke Vleerstraat uit de bocht. Hierbij raakte zijn vriend Kevin Moeliker zwaargewond en lag vervolgens twee weken in coma. Tijdens de uitzending van Studio Voetbal blikte Janssen even terug op het incident.

"Het is niet goed en dat weet hij ook. Het is moeilijk om over zoiets heen te stappen. Iedereen heeft er een mening over. Iedereen vindt dat je weg moet worden geschopt. Je wilt geen kranten meer lezen en geen TV meer kijken."


[google]

"Dan doe je de gordijnen dicht en blijf je binnen. Dat deed ik ook. Wel een paar weken. Dan ga je piekeren. Bij Stegeman is het wat anders. Hij moet met de club aan de slag. Iedereen heeft er een oordeel over, maar laat die man. Het is niet goed, maar hij heeft zijn excuses aangeboden."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties