FC Twente Nieuws

Dreigend keepersprobleem voor Feyenoord, meespelen Marsman en Bijlow onzeker

Dreigend keepersprobleem voor Feyenoord, meespelen Marsman en Bijlow onzeker

FC Twente leek het komende zondag op te gaan nemen tegen Nick Marsman. Na een blessure van zijn concurrent Justin Bijlow zou de keus voor het duel met FC Twente namelijk op hem gaan vallen. Nu ook Marsman niet okselfris is, dreigt er een keepersprobleem te ontstaan voor Dick Advocaat.

De trainer van de Rotterdammers kan nog geen zekerheid bieden. "Beiden zijn een twijfelgeval, zowel Bijlow als Marsman. Marsman heeft vandaag niet meegetraind. Waarschijnlijk nemen we morgen een beslissing over beide keepers", aldus Dick Advocaat tijdens de persconferentie.

Waar Marsman bij zowel FC Twente als FC Utrecht geen uitwisbare indruk achterliet, is de sluitpost op weg om daar in Rotterdam dichterbij te komen. Nadat Bijlow aan het eind van vorig jaar voor een lange tijd wegviel, ving Marsman het van begin af aan goed op.

Toen Bijlow afgelopen weekend tegen Willem II weer fit werd geacht om te spelen. Was er dan ook sprake van twijfel, moest Advocaat de in goede vorm verkerende Marsman wel van het veld halen? De ervaren oefenmeester deed dit uiteindelijk wel. Aangezien Bijlow in die wedstrijd geblesseerd raakte en ook Marsman nu niet helemaal fit is, zou het zomaar kunnen dat Ramon ten Hove zondag onder de lat staat bij de Rotterdammers.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties