FC Twente Nieuws

Driessen: "FC Emmen is een grotere club dan FC Twente"

Driessen: "FC Emmen is een grotere club dan FC Twente"

Tijdens de uitzending van Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1 werd aandacht besteed aan FC Twente. Welke trainer is nu het meest geschikt om Gonzalo Garcia op te volgen? Lukkien werd genoemd, maar waarschijnlijk gaat het toch Ron Jans worden.

Sportverslaggever Jan Roelfs denkt dat Jans een zeer geschikte kandidaat is, maar had ook graag Lukkien aan het roer gezien. "Ik had Dick Lukkien het wel willen zien doen. Dit los van het feit dat hij het niet wil en heeft getekend bij FC Emmen. Dat vind ik wel een trainer die nog niet bij zo'n grote club hoofdtrainer is geweest."

Leo Driessen is het niet met Roelfs eens. "FC Emmen staat er veel beter voor dan FC Twente. Hij zal wel gek zijn." Roelfs: "Dat weet ik wel, maar in potentie is FC Twente een grotere club dan FC Emmen."

Driessen herhaalt: "Maar nu niet." Roelfs: "De situatie is nu wat anders, maar FC Twente is een grotere club dan FC Emmen. Ik had hem die klus wel willen zien doen, maar begrijp ook wel dat hij nee zegt."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties