FC Twente Nieuws

Driessen over kampioensstrijd: "FC Twente, dat is een gevaarlijke outsider"

Driessen over kampioensstrijd: "FC Twente, dat is een gevaarlijke outsider"

Vrijdagavond is het eindelijk zo ver. Dan trappen SC Heerenveen en Sparta Rotterdam het nieuwe eredivisieseizoen officieel af. Twee dagen later is het aan FC Twente de beurt. De Tukkers gaan dan in Nijmegen op bezoek bij NEC. Om 14:30 uur gaat er worden afgetrapt in het Goffertstadion.

Zoals altijd horen bij de start van het nieuwe seizoen ook de voorspellingen voor het nieuwe seizoen. Ook Leo Driessen, sportverslaggever, kreeg de vraag wie er kampioen gaat worden. Ajax, PSV of Feyenoord? “FC Twente. Dat is een gevaarlijke outsider”, aldus Driessen in gesprek met De Volkskrant.

“Zij hebben hun groep grotendeels bij elkaar kunnen houden deze transferperiode. Dat is natuurlijk een voordeel. Ajax, PSV en Feyenoord zullen alle drie problemen gaan krijgen omdat ze hun selecties grondig hebben gerenoveerd. Ik denk dat de club die het eerst uit de grondverf komt (de beginperiode het best doorstaat) kampioen wordt.”

Bij de bookmakers staat Ajax te boek als favoriet. “Veel mensen denken dat Ajax de titel wel even komt ophalen. Ajax heeft geweldig gehandeld, financieel gezien. Voor Lisandro Martínez hebben ze zo’n 60 miljoen euro getoucheerd. Ook kochten ze flink spelers in. Maar sportief moet ik het allemaal nog maar zien”, besluit de verslaggever.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties