FC Twente Nieuws

Drommel baalt van pijnlijke nederlaag: "Dit is Twente-onwaardig"

Drommel baalt van pijnlijke nederlaag: "Dit is Twente-onwaardig"

FC Twente ging dinsdagavond met 2-0 onderuit op bezoek bij FC Emmen. Doelman Joël Drommel baalt van de nederlaag tegen de directe concurrent.

"Het is echt heel zuur dat je hier met een nederlaag weggaat", vertelt Drommel na afloop in gesprek met FOX Sports. "In de eerste helft zijn we de sterkere partij, maar in de tweede helft wisten we weinig kansen te creëren. Dan krijgen we in de slotfase nog de 2-0 om de oren."

De sluitpost zag dat de tegenstander vele malen sterker was. "We wilden met de druk vooruit spelen. Maar we trokken ons teveel terug en daardoor kreeg de tegenstander veel ruimte over de vleugels. Het was echt een probleempje bij ons."

[google]

"Als ik wist waar het aan lag, zou ik het vertellen", vervolgt Drommel. "Misschien voelen de jongens een bepaalde druk, dat ze eerst in de wedstrijd moeten komen. Want in de tweede helft konden we wel combineren en durfden we te voetballen. Vorige week hebben we gewoon gewonnen. Dit is onze eerste nederlaag in 2020. Dit is Twente-onwaardig", besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties