FC Twente Nieuws

Drommel betaalde na conflict duizenden euro's aan vorige zaakwaarnemer

Drommel betaalde na conflict duizenden euro's aan vorige zaakwaarnemer

Niet alle spelers blijven hun hele carrière gebonden aan dezelfde zaakwaarnemer. Ook Joël Drommel wisselde al eens van makelaar. De sluitpost ging na een conflict weg bij makelaar Yalcin Zöhre. Dit conflict is de portemonnee van de 24-jarige doelman niet in de koude kleren gaan zitten.

De twee zouden in 2019 een nieuwe begeleidingscontract ondertekend hebben. Drommel ontkent echter dat hij zijn handtekening onder dit contract gezet heeft, zo valt te lezen in de Voetbal International. De doelman die komende zomer naar PSV gaat, beweerd dat de handtekening daaronder niet van hem, en dus vals, was.

Na dit voorval stapte Zöhre naar de arbitragecommissie. De makelaar eiste hier maar liefst 240.000 euro. Nadat de arbitragecommissie navraag gedaan had bij de directie van FC Twente, deed de commissie het nephandtekening-verhaal van Drommel af als ongeloofwaardig.

Toch besloten de KNVB-rechters dat Drommel geen 240.000 euro hoefde over te maken aan Zöhre. De sluitpost moest uiteindelijk 6.000 euro betalen vanwege het verbreken van de overeenkomst met zijn oud-zaakwaarnemer.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties