FC Twente Nieuws

Drommel genoot ondanks verlies van publiek: "Hier doe je het voor, het is geweldig"

Drommel genoot ondanks verlies van publiek: "Hier doe je het voor, het is geweldig"

FC Twente heeft zondag niet weten te winnen van FC Utrecht. Voor eigen publiek gingen de Tukkers met 2-1 onderuit. De ploeg van Ron Jans kwam nog wel op voorsprong, maar gaf deze in de tweede helft weg.

Na een redelijke eerste helft gaf FC Twente de wedstrijd in het begin van het tweede bedrijf volledig uit handen. "Het ging mis in het begin", vertelt Drommel aan Milan van Dongen van ESPN. "De eerste tien minuten begin je gewoon heel zwak. Je geeft die goals gewoon heel makkelijk weg, daar ligt het aan."

Drommel veroorzaakte bij een 2-1 stand een penalty, gelukkig voor de doelman wist Van der Streek niet te profiteren van dit buitenkansje. "Het lag helemaal open, ik vind dat je daar uit moet komen. Hij deed het slim. Wat je zegt: volgens mij raakte ik bijna de bal. Gelukkig mistte hij hem."

Ondanks de verliespartij heeft Drommel kunnen genieten van het publiek. "Ik ben echter superblij dat je weer voor publiek kan spelen. Hier doe je het voor, het is geweldig. Het leeft enorm hier, voor hun wil je de punten pakken. Vandaag gebeurd dat helaas weer niet, maar er zijn nog vier wedstrijden te gaan. Het moet eindelijk wel een keer goed komen", besluit Drommel.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties