FC Twente Nieuws

"Drommel heeft één probleem, hij is te laat begonnen met keepen"

"Drommel heeft één probleem, hij is te laat begonnen met keepen"

Voor het tweede seizoen op rij zijn Joel Drommel en Jorn Brondeel de twee doelmannen die moeten vechten om de plek onder de lat. Vorig jaar startte Brondeel, werd hij na de komst van Verbeek vervangen voor Drommel, maar mocht hij de laatste wedstrijd wel weer opdraven. Na de voorbereiding op het huidige seizoen kreeg Drommel wederom de voorkeur van Pusic en moet Brondeel iedere week lijdzaam toekijken vanaf de bank.

Toch is Drommel allesbehalve onomstreden. Een deel van de supporters ziet liever Brondeel onder de lat. Eén van hen is voormalig FC Twente doelman Hennie Ardesch. Hij heeft een duidelijke voorkeur voor de Belgische goalie. Tijdens de uitzending van Voetbaltijd legt hij uit waarom.

"Mijn voorkeur gaat uit naar Brondeel. Met alle respect voor Drommel, die jongen heeft één probleem en dat is dat hij te laat is begonnen met keepen. Hierdoor mist hij in de basis essentiële dingen. Ik heb begrepen van Sander Boschker dat hij daar niets aan kan doen. Dat vind ik jammer want ik denk dat dat wel kan. Maar mijn voorkeur gaat uit naar Brondeel omdat ik hem technisch veel completer vindt dan Drommel", zo besluit Ardesch.

[google]

[totalpoll id="123775"]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties