FC Twente Nieuws

Drommel hekelt duikelende Boadu: "Daar hou ik niet zo van"

Drommel hekelt duikelende Boadu: "Daar hou ik niet zo van"

FC Twente heeft zondagavond in de eigen Grolsch Veste met 3-1 verloren van AZ. De Alkmaarders kwamen gehavend naar Enschede en werden de eerste vijfentwintig minuten ook overlopen door FC Twente, maar de Tukkers vergaten de trekker over te halen. AZ ging beter om met de kansen en bij rust stond het plots 2-0 voor de bezoekers.

De 1-0 werd gescoord door Koopmeinders vanaf de elfmeterstip. De strafschop werd gegeven nadat Drommel Boadu raakte in de eigen zestien. Na afloop moest Drommel erkennen dat hij de spits van AZ wel degelijk had geraakt.

"Als ik heel eerlijk ben dan raakte ik hem. Je wil gewoon voor de bal gaan. Ik ben een aanvallende keeper en probeer ik het zo kort mogelijk te maken. Nu ben je nog niet eens een seconde te laat. Zonde."

Vlak na rust wilde Boadu opnieuw een strafschop, maar deze kreeg hij niet. Terecht aldus Drommel. "Nee, toen raakte ik eerst de bal. Hij liet zich heel makkelijk vallen en daar hou ik niet zo van. Maar ik raakte eerst de bal, daar was ik wel van overtuigd."

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties