FC Twente Nieuws

Drommel houdt vertrouwen: "Terug naar de basis en er goed over praten"

Drommel houdt vertrouwen: "Terug naar de basis en er goed over praten"

FC Twente ging vrijdagavond met 3-0 onderuit op bezoek bij RKC Waalwijk. Doelman Joël Drommel hield zijn ploeg in de eerste helft op de been met een knappe redding, maar kon de tegentreffers in het restant van de wedstrijd niet voorkomen.

"In de laatste drie wedstrijden heb ik als keeper elf tegengoals gehad", vertelt Drommel in gesprek met FOX Sports. "Dat is echt niet fijn. Niet voor de supporters, niet voor het team, voor niemand. We zitten even in een zwarte kuil. Daarom is het lekker dat we nu winterstop hebben."

"Wat je als keeper alleen kan doen is ballen tegenhouden", vervolgt de goalie. "En soms een snelle spelhervatting in gang zetten. Maar je zag dat RKC vandaag goed speelde. Ze kwamen steeds meer naar onze goal. En ja, dan vallen er drie in."

Drommel houdt echter vertrouwen in een goede tweede seizoenshelft. "Ik heb altijd vertrouwen. Het is fijn dat we nu even op trainingskamp gaan. Dan moeten we weer terug naar de basis en er goed met elkaar over praten, om met goede moed weer te beginnen."

[google]

De sluitpost weet niet waarom zijn ploeg in een negatieve reeks verkeert. "We begonnen zo goed en dan geef je het zo weg. Het is gewoon pijnlijk dat je het in de drie laatste wedstrijden zo makkelijk weggeeft", aldus Drommel, die stelt dat FC Twente niet zou hoeven vrezen voor degradatie. "Ik denk dat je ons kan meten met ploegen bovenaan het rechterrijtje."

Foto: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties