FC Twente Nieuws

Drommel: "Ik heb het hartstikke naar mijn zin hier, ik heb echt liefde voor deze club"

Drommel: "Ik heb het hartstikke naar mijn zin hier, ik heb echt liefde voor deze club"

FC Twente verloor gister in de dying seconds van Ajax, Huntelaar nekte de Tukkers in de slotfase. De keeper van FC Twente, Joël Drommel, wordt veelvuldig in verband gebracht met de Amsterdammers. De doelman liet zich gister wederom positief zien.

Ondanks de goede prestatie van de doelman verloor zijn team dus toch door twee uitschieters van Huntelaar. "Ja dat is niet leuk, hij komt erin en scoort twee keer. Dat is voor een keeper en als Twente zijnde erg zuur. Je hoopt natuurlijk dat je hier nog een puntje kan halen", aldus Drommel in gesprek met Voetbal International.

Of Drommel ooit in Amsterdam gaat spelen blijft de vraag. "Dat hoor je steeds vaker, maar ik ben gewoon bij Twente en ik wil gewoon alle focus daarop houden. Na het seizoen gaan we zien wat er gaat gebeuren. Als ik heel eerlijk ben denk ik dat dit mijn laatste seizoen is. Ik heb het hartstikke naar mijn zin hier, ik heb echt liefde voor deze club. Ik heb het gewoon hartstikke leuk met de jongens allemaal."

"Je bent 24 jaar en je wilt natuurlijk hogerop, naar een andere club", gaat Drommel verder. "Ik zit al zeven jaar bij Twente en je hebt ambities en dan wil je verder. Je werkt jaren al keihard. De laatste jaren wordt je gewoon steeds stabieler en krijg je steeds meer ervaring. Dan verdien je misschien wel een stap verder", besluit de sluitpost van FC Twente.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties