FC Twente Nieuws

Drommel kiest alsnog voor FC Twente: "Hij gaf aan zich liever te richten op zijn club"

Drommel kiest alsnog voor FC Twente: "Hij gaf aan zich liever te richten op zijn club"

Joël Drommel twijfelde lang en koos uiteindelijk voor Jong Oranje. Hierdoor zou hij de wedstrijd tegen TOP Oss aan zich voorbij laten gaan. Na de eerste trainingssessie bij Jong Oranje draaide hij zijn besluit om. Hij had toch liever het ros op zijn borst, en niet de leeuw.

Bondscoach Erwin van Looi heeft begrip voor het besluit van Drommel, maar steekt zijn teleurstelling niet onder stoelen of banken. "Natuurlijk zijn we teleurgesteld dat Joël het team verlaat", laat hij weten aan Ons Oranje. "We hebben hem niet voor niets geselecteerd en hadden hem er graag bij gehad."

[google]

"Wel is het zo dat we spelers nodig hebben die hier voor de volle honderd procent willen zijn", gaat de oefenmeester verder. "Joël gaf aan zich op dit moment liever te richten op zijn club en deze keuze hebben wij te respecteren." Aanvankelijk was het Jorn Brondeel die onder de lat plaats zou nemen voor FC Twente tegen TOP Oss.

Foto: Orange Pictures

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties