FC Twente Nieuws

Drommel noemt oorzaak van verlies: "Dat je de mensen hier thuis erg mist"

Drommel noemt oorzaak van verlies: "Dat je de mensen hier thuis erg mist"

FC Twente heeft zondagmiddag niet weten te winnen van VVV. Na een ontstellend saaie tweede helft werd er met 0-1 verloren van VVV. De Tukkers hadden de eerste helft meerder malen de kans om op voorsprong te komen, die mogelijkheden waren aan vooral Danilo niet besteed.

Aanvoerder Drommel baalt. "Het is zuur dat je hem verliest terwijl je de betere ploeg bent vandaag. We hadden het meeste balbezit, maar scoorden niet. Het is zuur dat je hier nu weer thuis verliest. We hebben wel een aantal goede momenten gehad. Die gaan er helaas niet in, en dan verlies je vandaag", aldus Drommel in gesprek met Pascal Kamperman van ESPN.

FC Twente verloor zondag voor de vijfde keer op rij in eigen huis. "Dit gaat niet doorwerken bij ons. We blijven gewoon positief, we zijn op de goede weg en moeten gewoon gewoon door blijven gaan. Donderdag komt Sparta weer eraan. Dat je thuis verliest is jammer, misschien heeft het ook te maken met dat je de mensen hier thuis erg mist. Het is niet anders."

Drommel mocht in de slotfase tot twee keer toe mee de vijandelijke 'zestien' in om iets te forceren. Bij de tweede poging knikte Drommel naast het doel. "Ik kwam denk ik iets te vroeg binnen, misschien moet ik daar beter op oefenen. Maar helaas gaat hij niet op goal", besluit de doelman.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties