FC Twente Nieuws

Drommel opgenomen in voorselectie Nederlands elftal

Drommel opgenomen in voorselectie Nederlands elftal

Joël Drommel is opgeroepen voor de voorselectie van het Nederlands elftal. Bondscoach Frank de Boer heeft in totaal vijf keepers opgenomen in de voorselectie. Naar verwachting zullen er uiteindelijk drie keepers definitief opgeroepen worden voor de interlands tegen Turkije, Letland en Gibraltar.

Drommel zal het moeten uitvechten met Krul, Cillessen, Stekelenburg en Bizot. In aanloop naar het EK is dit één van de sleutelmomenten. Mocht Drommel er nu bijkomen is de kans aanwezig dat dat ook komende zomer het geval is. Bij het samenstellen van de voorselectie is rekening gehouden met het EK van Jong Oranje. Zo is Bijlow opgenomen in de voorselectie van Jong Oranje. Echter is komende zomer de kans aanwezig dat de doelman van Feyenoord alsnog opgeroepen wordt voor het 'Grote Oranje'.

De wedstrijden tegen Turkije, Letland en Gibraltar gaan om de kwalificatie voor het WK in Qatar. Nederland is ingedeeld in groep G, waar het om kwalificatie gaat strijden met Noorwegen, Montenegro en de eerder genoemde ploegen.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties