FC Twente Nieuws

Droom Oriol Busquets in duigen na rigoureus ingrijpen van Koeman

Droom Oriol Busquets in duigen na rigoureus ingrijpen van Koeman

Afgelopen seizoen stonden er vijf Spanjaarden onder contract bij FC Twente. Javier Espinosa, Aitor Cantalapiedra, Jose Matos, Julio Pleguezuelo en Oriol Busquets. Laatstgenoemde werd gehuurd van FC Barcelona waardoor er veel werd verwacht van de jongeling.

Helaas kende de middenvelder een teleurstellend seizoen en liet hij zelden zien waarom hij in Spanje te boek staat als één van de grote beloften voor de toekomst. Inmiddels is hij weer teruggekeerd in Spanje, maar ook daar gaat het hem niet voor de wind.

Zijn doel was om de voorbereiding mee te draaien bij de eerste selectie in de hoop daar een plek te kunnen bemachtigen voor het nieuwe seizoen. Aan deze missie is een abrupt einde gekomen na rigoureus ingrijpen van de kersverse FC Barcelona trainer Ronald Koeman.

Nieuwe huurperiode

De oud-bondscoach van Oranje besloot Busquets terug te zetten naar het tweede elftal. Hij is niet de enige want ook zijn collega's Akieme en Monchu zijn afgevallen bij de eerste selectie. Omdat Barcelona B afgelopen seizoen faalde te promoveren naar het tweede Spaanse niveau is de kans groot dat het drietal de club op huurbasis gaat verlaten. Een fikse domper voor Busquets die zich een andere terugkeer had voorgesteld.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties