FC Twente Nieuws

Droombaan lonkt voor Peter Niemeyer bij Duitse degradant

Droombaan lonkt voor Peter Niemeyer bij Duitse degradant

Peter Niemeyer keerde afgelopen seizoen terug bij FC Twente als assistent-trainer van Gonzalo Garcia. Het bleef bij één jaar want de directie besloot een nieuwe koers te varen en op Sander Boschker na afscheid te nemen van de complete technische staf.

Inmiddels lonkt er een nieuw avontuur voor de Duitser die in verband wordt gebracht met Preussen Munster. De ploeg degradeerde afgelopen seizoen van de 3. Liga naar de Regionalliga en is na het vertrek van Malte Metzelder op zoek naar een nieuwe technisch directeur.

Het is de droomfunctie voor Niemeyer die enkele maanden geleden nog aangaf een managementfunctie te ambiëren in plaats van de functie als assistent-trainer. Hij werkte vorig seizoen al nauw samen met Ted van Leeuwen in de zoektocht naar nieuwe spelers.

[google]

Niet alleen de functie zou Niemeyer goed passen, maar ook de ligging van de club. Preussen Münster ligt op slechts 50 kilometer van zijn geboortedorp Mettingen. Zelf speelde hij nooit voor de club, maar kwam wel uit voor twee clubs uit de buurt; Teuto Riesenbeck en Borussia Emsdetten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties