FC Twente Nieuws

Druk op Verbeek neemt toe in Australië: "Spelers niet goed genoeg"

Druk op Verbeek neemt toe in Australië: "Spelers niet goed genoeg"

In Australië neemt de druk op oud-FC Twente-trainer Gertjan Verbeek toe. De oefenmeester staat momenteel aan het roer bij Adelaide United. De afgelopen vier wedstrijden werd er verloren, waardoor de Reds op de zevende plek staan en de ambities om mee te strijden met de titel moeten laten varen.

Afgelopen weekend werd de ploeg van Verbeek met 3-0 verslagen door Perth Glory. Verbeek was na de wedstrijd niet te spreken over de kwaliteiten van de spelers. "Het zijn persoonlijke fouten en spelers maken ze te vaak. Daarmee laten ze aan mij zien dat ze niet goed genoeg zijn voor de A-League", liet hij weten tegenover Nine News Adelaide.

Ook de technisch directeur Bruce Djite van Adelaide United geeft toe dat de druk toeneemt. "Ik denk dat iedereen dat voelt als je vier wedstrijden op rij verliest. We zijn een club waar de verwachtingen hoog liggen, dus dan voel je die druk automatisch toenemen." Hij vindt niet dat de kritiek op de spelers van Verbeek te ver ging. "De spelers moeten dat kunnen incasseren.", vertelt hij.

[google]

"Iedereen reageert anders op kritiek. In de huidige tijd reageren mensen er steeds slechter op. Het is een hechte groep, dus ik denk niet dat er verdeeldheid komt of zoiets.", aldus de technisch directeur.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties